Ежедневный Журнал

четвер, 11 лютого 2016 р.

Салат "Гриб"


Салат Гриб затьмарить олів'є, дуже святковий, піднімає настрій всіх гостей.
Складові:

- Куряча грудка-2 шт (800гр)
- Печериці 600-700гр
- 6 шт яєць варених
- 2-3 цибулини ріпчасті, середнього розміру
- 2-3 моркви середніх
- сир твердий 100гр
- майонез
- спеції (карі)
- зелень
Готуємо:
Обсмажуємо гриби з цибулею і викладаємо на друшляк, щоб стік зайвий жир. ГрудкуПорізавши на шматочки, обсмажуємо з карі, нарізаємо на кубики яйця (жовтки теж), додаємо майонез, або сметану, солимо за смаком. Викладаємо на блюдо, надавши форму гриба. Ніжку оформляємо тертим на дрібній тертці білком, присипаємо кропом, на капелюшок-варена морква потерта на дрібній тертці, низ капелюшка сиром тертим.
Смачного.



Немає коментарів: