Ежедневный Журнал

неділя, 13 березня 2016 р.

Тортик з медалькою.

Хочемо трішки розповісти вам про наш тортик, який приніс нам перемогу серед 13-тьох країн учасників 


За умовами конкурсу, торт оцінювали за 1600 критеріями. Серед них - ідея торту та тематика, яку він в собі несе. 



Таким же важливим критерієм оцінювання була складність форми торта. Важливою для суддів була кількість застосування технік декору, що теж зіграло на нашу користь, адже нами було застосовано 12 не простих надсучасних технік, включно із роботj. карамеллю. 


Оцінювали нашу роботу 8 найкращих кондитерів з різних куточків світу, які одноголосно наголосили на досконалому творчому підході до створення торту, визнали, що серед усіх тортів саме наш максимально складний, вишуканий, смачний, та красивий водночас. Одне із суддівських крісел, як і впродовж багатьох минулих років конкурсу, очолив Janusz Profus, - шеф-кондитер відомої європейської компанії Wedel, що існує на ринку більш, як 160 років. 


Саме він визнав, що за всі роки суддівства це найкраща конкурсна робота за усіма критеріями відбору, його вразила складність виконання, неймовірний колоритний вигляд, неповторний смак наповнення торту та ідеальне поєднання коржів. Тож ми з великою гордістю не просто представили Україну, а й здобули таку очікувану перемогу.







Немає коментарів: