Ежедневный Журнал

неділя, 18 жовтня 2015 р.

Солений пиріг(кіш) з грибами та цибулею-пореєм.

Несолодкий пиріг з листкового тіста з грибами і цибулю-пореєм. Легка і проста у приготуванні страва подається як аперитив і в якості основного блюда. 

Інгредієнти: листкове тісто, 500 грам грибів- печериці, 1 цибуля-порей, сметана, оливкова олія, панірувальні сухарі, сіль, перець.


Яг готувати: 

Покладіть гриби і цибулю-порей, нарізані скибочками обсмажити на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії протягом 20 хвилин. Додати сіль і перець за смаком.
Розкачати тісто, викласти у форму для випічки на вощений папір і посипати сухарями. Додати сметану, покласти суміш грибів і цибулі-порею на тісто і випікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Смачного.

Немає коментарів: