Ежедневный Журнал

середа, 12 вересня 2012 р.

Презентація нової книги І.Патріляка.


15 вересня відбудеться презентація нової книги І.Патріляка
“Перемога або смерть”: український визвольний рух 1939–1960-ті роки.
Ця книга – історія покоління, яке змінило уяву про українців. Книга про те, як створювалася УПА, про методи боротьби армії, яка не капітулювала. «Перемога або смерть!» — під цим гаслом із вірою в серці та зброєю в руках ще десятиліття після завершення Другої світової війни українці боролися проти тоталітарної машини СРСР. Якою була роль вояків УПА в Другій світовій війні і опісля, ким були повстанці, скільки їм було років і чого вони добивалися, і, врешті, чого досягнули — на ці та інші питання дасть відповідь пропонована книга.
Науково-популярний виклад історії українського визвольного руху від початку Другої світової війни до остаточної ліквідації збройного підпілля органами радянської державної безпеки допоможе читачеві зорієнтуватися в минулому найдовшого в Європі спротиву тоталітаризму. 
Історія покоління, яке не лягло безроптно під ніж комісарський, як вся Росія, яка ще й прославляє своїх мучителів. "Стокгольмський синдром" у чистому вигляді, як основоположна домінанта психічного розладу "російського" квазі-етносу виведеного після 1917 року.Наші герої боролися на своїй Землі, а не на російській або польській. Так що не росіянам чи полякам їх судити, хайвеликороси розберуться зі своїми власівцями і козаками-есесівцями, а заодно і з комісарською безбожною нечистю, яка розстрілювали своїх раннених, щоб вони в полон до німців не потрапили (М'ясний Бір і Севастополь).

Немає коментарів: