Ежедневный Журнал

неділя, 6 травня 2012 р.

Собачий пляж (spiaggia Baubeach).


З 1-го травня відкрив свої двері пляж Bau Maccarese, перший італійський пляж, який собаки можуть відвідувати спокійно і без всяких заборон.
 Відкритий в 1998 році Bau пляж був пізніше закритий протягом декількох років, аж довідкриття у минулому році  купального сезону, який показав велику популярність завдяки цілому комплексу запропонованих послуг. Це дозволило 
Bau Beach виграти в конкурсі "Пляж собак" звання "Пляж на Оскар " від журналу"Пляжі Італії".
В цьому році в Бау пляж буде під патронатом  обласної ради Лаціо і провінції Рим  по туризму
і займе площу в 7000 квадратних метрів в Maccarese, розташуваному поблизу аеропорту Ф'юмічіно.
Є декілька обмежень.Не допускаються щенята до трьох місяців,самки в естральний період,агресивні собаки.Власникам радять обєктивно оцінити характер їх чотириногих друзів,адже собаки відпочивають без повідка.Персонал вимагає від власників санітарну книжку собаки,де є свідчення про всі необхідні вакцинації.У собаки має бути мікрочіп.На пляжі постійно знаходиться ветеринар,готовий надати потрібну допомогу.
На території пляжу є намети для власників собак,салон краси для собак,послуги гігієни-душ і туалет для собак.Що стосується цін на Baubeach Maccarese. Вхідний квиток € 4,куди включені миска, парасолька, легкі закуски, обслуговування, пляжний сервіс, страхування та поведінкове консультування.Мжна купити річний абонемент за ціною 10 євро.Ціни на шезлонги і парасолі для господпрів від 5 до 7 євро.



Немає коментарів: