Ежедневный Журнал

четвер, 13 січня 2011 р.

Сміх крізь сльози.

Вірменське радіо запитують:


-Что получит Украина от России за то, что лишила Бандеру звания героя? -Що отримає Україна від Росії за те, що позбавила Бандеру звання героя?

-Получит она много чего, но почувствует это только Янукович. -Чи отримає вона багато чого, але відчує це тільки Янукович.

----------

- У новітній історії Україна Ющенка - це Мазепа, а Янукович - Богдан Хмельницький. Первый безуспешно пытался сделать страну частью западного мира, а второй превращает ее в задворки России. Перший безуспішно намагався зробити країну частиною західного світу, а другий перетворює її в задвірки Росії.

- А как же Тимошенко? - А як же Тимошенко?

- Тимошенко - это Ярославна. - Тимошенко - це Ярославна. Ее роль в украинской истории тоже маловразумительна, но зато плач Ярославны довелось услышать каждому! Її роль в українській історії теж малозрозуміла, але зате плач Ярославни довелося почути кожному!

----------

-Чув, Пшонка вимагає з бюджету ще 1,5 млрд. на своє відомство?

-А чем аргументирует? -А чим аргументує?

-Тем, что Пшонку маслом не испортишь. -Тим, що Пшонку маслом не зіпсуєш.

----------

-Відповідно до закону про захист персональних даних відомості про будь-якому політиці тепер можуть бути приведені у ЗМІ тільки з його дозволу.

-Надеюсь, слова Терминатор, Проффесор, Пчеловод и Вона можно употреблять без согласования с этими сказочными героями. -Сподіваюся, слова Термінатор, Проффесор, Бджоляр та Вона можна вживати без узгодження з цими казковими героями.

----------

-Кажуть, з лютого життя так покращиться, що електроенергія подорожчає вдвічі.

-Зато в магазинах появятся свечи под названием «Лампочка Федоровича». -Зате в магазинах з'являться свічки під назвою «Лампочка Федоровича».

Немає коментарів: