Несолодкий пиріг з листкового тіста з грибами і цибулю-пореєм. Легка і проста у приготуванні страва подається як аперитив і в якості основного блюда.
Інгредієнти: листкове тісто, 500 грам грибів- печериці, 1 цибуля-порей, сметана, оливкова олія, панірувальні сухарі, сіль, перець.
Яг готувати:
Покладіть гриби і цибулю-порей, нарізані скибочками обсмажити на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії протягом 20 хвилин. Додати сіль і перець за смаком.
Розкачати тісто, викласти у форму для випічки на вощений папір і посипати сухарями. Додати сметану, покласти суміш грибів і цибулі-порею на тісто і випікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Смачного.
Покладіть гриби і цибулю-порей, нарізані скибочками обсмажити на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії протягом 20 хвилин. Додати сіль і перець за смаком.
Розкачати тісто, викласти у форму для випічки на вощений папір і посипати сухарями. Додати сметану, покласти суміш грибів і цибулі-порею на тісто і випікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Смачного.
Немає коментарів:
Дописати коментар