Ежедневный Журнал

неділя, 30 серпня 2015 р.

Грабіжники застрелили 38-річного українця на очах 2-річної доньки.

  Чоловік намагався захистити касира супермаркету у Кастелло-ді-Чистерна (Неаполь) під час пограбування. Героїчний порив коштував йому життя.



Чоловік, разом із дворічною молодшою дочкою, ввечері 29 серпня зайшов за продуктами в невеликий супермаркет у Сельва, Кастелло ді Цистерна, поблизу Неаполя. Незадовго до закриття, до магазина під'їхали двоє злочинців і увірвалися у приміщення. Один з них підійшов до касира і, пригрожуючи, вимагав виручку.

Анатолій Коров у цей час вже заплатив за покупку і виходяв із приміщення. Чоловік зрозумів що діється, та недооцінив небезпеки. Він вивів донечку на вулицю, та повернувся, щоб захистити касирку, повідомляє Маттіно ді Наполі.

Щоб захистити жінку, Коров намагався перехопити одного із грабіжників, в той час, інший кілька разів вистрілив нього, убивши на місці. Злочинці зникли з місця події на мотоциклі.
Анатолій Коров, 38 років з України, батько трьох дітей, вже кілька років легально жив в Італії.

Поліція почала розслідування, аналізуючи записи відеоспостереження у цьому районі міста.http://www.gazetaukrainska.com/2009-12-17-14-42-49/2009-12-17-14-45-56/5350---38-----2--.html

Немає коментарів: